Personlig Service

Forhandlerloyalitet

Stort sortiment 2400+ varer

Mængderabat

Med eller uden påtryk

Gratis levering over 1700,-

Få en samarbejdspartner i ICE Kuvert

Lige fra begyndelsen har det været vores formål at være en fleksibel og loyal leverandør og samarbejdspartner til reklamebureauer, trykkerier og andre grafiske aktører i den grafiske branche.

Bliv derfor forhandler hos os og få fordelene som forhandlerrabat, hurtig ordrebehandling, personlig service. Vi kan sende dine ordrer direkte til din kunde med neutral forsendelse med dig som afsender.

Salgsværktøjer med fordele

Hvis I sælger konvolutter til videresalg, kan ICE Kuvert tilbyde jer forskellige salgsværktøjer. Salgsværktøjer som vil støtte jer i salget for at tiltrække nye kunder og sælge mere til jeres bestående kunder.

Vi tilbyder jer et samarbejde, som tager udgangspunkt i jeres forretning og vi garanterer samtidig en loyal samarbejdspartner i ICE Kuvert.

Kontakt Ib Enemark tlf. 2227 1527 og lad os få en snak om, hvordan jeres firma kan sælge konvolutløsninger til potentielle og nuværende kunder.

Produkt- og salgsseminar

Skal ICE Kuvert også hjælpe din virksomhed med at sælge flere konvolutter?

Vi tilbyder at afholde produkt- og salgsseminar i din virksomhed. Formålet er at give medarbejderne et detaljeret kendskab til eksisterende konvolutløsninger, så I nemt og hurtigt kan indfri jeres kunders forespørgsler.

I opnår tilfredse kunder, som får netop den konvolut, de ønsker med hensyn til format, papirkvalitet og pris.

Har det vækket interesse…

Men du er stadig lidt usikker på hvem du egentlig starter et samarbejde med?

Læs mere om os